Van Eden Hoveniers - Infra - Hout & Bouw / 0548-516 950 / /

Infra

Alle openbare groenvoorzieningen en infrawerkzaamheden voor nieuwbouwprojecten kan Van Eden voor u verzorgen. Precies zoals u het voor ogen heeft, met onze expertise en ervaring als uitgangspunt.

Het uitgraven van kelders en funderingen voor de nieuw- of aanbouw van een huis, schuur of stal is voor ons dagelijkse kost, maar ook de aanleg van een paardrijbak vraagt specialistische kennis op het gebied van zand en paarden. Een goede paardenbak is afhankelijk van de bodem en de opbouw hiervan.  Ook is het inzaaien van tuinen, parken en taluds voor ons geen probleem. De grond wordt zaaiklaar gemaakt door de gewenste grondbewerking toe te passen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van infra? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan

Van Eden Projecten

Onze bewezen ervaring komt tot uiting in de vele projecten die we bij Van Eden hebben afgerond. Stuk voor stuk naar volle tevredenheid van onze klant. Laat u inspireren!

Infra Werkzaamheden

 Ontdek wat Van Eden Infra voor u kan betekenen!

Vertrouw op onze ervaren mensen

Wat uw plannen ook zijn, onze mensen realiseren ze voor u. Zij hebben alle kennis en ervaring in huis om uw project naar wens te laten verlopen. U kunt vertrouwen op één aanspreekpunt voor al uw vragen tijdens de werkzaamheden. Vakbekwaamheid en service zijn belangrijke pijlers voor Van Eden

U heeft er geen omkijken naar

Als u ons inschakelt, regelen we alles van A tot Z. Door onze duidelijke planning en ons plan van aanpak weet u precies waar u aan toe bent en heeft u er geen omkijken meer naar. Wij maken onze goede naam waar, daar kunt u op vertrouwen.

Alle disciplines onder één dak

Het grote voordeel van Van Eden Groep is dat wij alle disciplines onder één dak hebben, zodat we alles kunnen realiseren met eigen mensen. Korte lijnen en gecontroleerde kwaliteit zijn de uitgangspunten voor elk infraproject dat wij verzorgen.