Van Eden Hoveniers - Infra - Hout & Bouw / 0548-516 950 / /

van eden boomverzorgers en hoveniers

Onze ervaren en gediplomeerde hoveniers staan voor u klaar om al uw hovenierswerk voor u te verzorgen. Van ontwerp tot aanleg en beheer: u kunt bij ons altijd rekenen op topkwaliteit. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons hovenierswerk? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan

Van Eden Projecten

Onze bewezen ervaring komt tot uiting in de vele projecten die we bij Van Eden hebben afgerond. Stuk voor stuk naar volle tevredenheid van onze klant. Laat u inspireren!

Hovenier Werkzaamheden

Ontdek wat Van Eden Hoveniers voor u kan betekenen!

Persoonlijk tuingevoel

Het is uw tuin, dus u geeft aan welk gevoel de tuin moet uitstralen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat dit gerealiseerd wordt. Precies zoals u het wilt, inclusief de optimale beplanting en een ontwerpfase die perfect overloopt in de realisatiefase.

U weet wat er speelt

Met de juiste machines en onze ruime ervaring zetten we het ontwerp van papier om naar een verrassende groenervaring. Tijdens de aanleg nemen onze medewerkers aan het einde van de dag graag de tijd om met u de verrichte werkzaamheden te bekijken. Zo zorgen we ervoor dat u continu weet wat er speelt.

Ook voor bomen en tuinonderhoud

Bomen planten, verplanten, snoeien en verwijderen behoort eveneens tot ons totaalpakket. Wilt u het hele jaar genieten van uw prachtige tuin zonder dat u hier zelf werk aan heeft? Wij verzorgen het tuinonderhoud voor u. Ook als u wel zelf graag tuiniert, maar bepaalde tuinwerkzaamheden wilt uitbesteden, doen wij bijvoorbeeld het snoeiwerk of het onderhoud van het gazon voor u.